Uber Head Office

900 m²
/ Johannesburg
/ Parktown

After Trend completed the Greenlight Hub for Uber’s driver center, Uber wanted us to come back and refurbish their head office located and improve the efficiency of their workspace.

Uber required more client facing meeting rooms, call rooms and break out areas. Their existing meeting rooms also needed to be more acoustic and private.

Uber wanted to create a unique working environment for their employees and focus on collaborative spaces while still having separate areas when privacy for individual tasks is needed.

The space already had an industrial feel, but we wanted to add in elements to enhance the space to make it more warm and ‘homely’. The company ethos and brand is carried throughout the space by incorporating their corporate identity colours, graphic prints and raw materials as specified in their global design guidelines.

CONTACT

Let’s create your future space

Chat to our team of design experts to get started on your project