Payjoy

1400 m²
/ Johannesburg
/ Bryanston

Payjoy a small company that expanded in short amount of time required a new office location for their staff.

The office is segmented in to 3 parts. The call center on one side with the canteen in the middle and support office to the other side.

The design is minimalistic with a white pallet which is then brought to life by the vibrant corporate green coming through in furniture fabrics as well as greenery.

The canteen is a sophisticated industrial design and is light and bright – encouraging socialising and collaboration. This is the social hub at the center of the office bringing everyone together. In the reception area you are welcomed by a large green wall, a captivating feature as you enter the space.

CONTACT

Let’s create your future space

Chat to our team of design experts to get started on your project