The Body Shop

300 m²
/ Australia
/ Suburban

Major Australian beauty brand, The Body Shop, wanted an office that reflected company values, culture and branding and utilised the buildings unique oval footprint.

Balancing the need to make an impact, while also accommodating the requirements of a busy working environment, we utilized luxurious, residential materials in breakout areas, while maintaining commercial specifications and products in working zones.

The spectacular 180-degree view was critical to the layout of the office.

An industrial warehouse – style environment, with open workspaces, private meeting rooms and a central café, along with a vertical garden and strong graphic branding, deliver a world – class office environment.

CONTACT

Let’s create your future space

Chat to our team of design experts to get started on your project