Sanofi

1600 m²
/ Johannesburg
/ Midrand

Sanofi the French multinational healthcare company decided to adopt an agile working approach and downsize their operations to be more efficient and more space conscience.

Designed by Tetris, the design is based on a homely aesthetic, beautiful rich colours, art décor and refined timbers.

In the reception area you are faced with a marvelous curtain wall made of beach glass giving a naturally pleasing aesthetic. The office is made up of numerous timber joinery items making every corridor or corner a feature. The furniture was supplied by steel case and the carpets were imported and supplied by interface

The acoustics played a massive role in the design and through our implementation we needed to acquire a specified DB rating.

CONTACT

Let’s create your future space

Chat to our team of design experts to get started on your project