Renault

780 m²
/ Australia
/ Suburban

French automotive manufacturer Renault required a balance of formal meeting rooms and offices, blended with collaboration spaces and open workstations to encourage team bonding in their new office.

The pièce de résistance, a large interactive open meeting area with feature screen, to accommodate large scale presentations and internal meetings.

Visually the office combined organic forms, including curved walls, with an industrial aesthetic. The open collaboration area was designed to replicate a parkland, with concrete look carpet representing pathways, and a green patch representing grass, signifying the feeling of escape you achieve when driving your Renault.

The fit out seamlessly incorporated existing furniture with new fittings, fixtures and equipment, tying into corporate values of sustainability and corporate responsibility, while providing a welcoming and comfortable working environment.

Their scope included a warehouse/ showroom, client areas, conference rooms and administrative spaces. With concrete floors, open ceilings, glass partitioning and acoustic panelling we were able to achieve a warehouse feel that was spacious, inviting and appealing.

Large murals and Renaults brand colours of gold and black successfully labelled the space as Renault’s “own”. The administration offices were designed to be open, light and minimal with clean lines while the breakout and kitchen areas achieved a modern and youthful yet upmarket feel

10-feet-tall-cmmercial-fit-out
10-feet-tall-office-interiors

CONTACT

Let’s create your future space

Chat to our team of design experts to get started on your project