Baker Hughes

600 m²
/ Midrand
/ Johannesburg

Baker Hughes General Electric was a division that was breaking away from General Electric. Trend was appointed to establish their new brand in an office and warehouse component in Midrand.

Trend was heavily involved in the fit out of their warehouse, we assisted with the painting of the warehouse and the epoxy flooring. We were also responsible for installing a 5 ton and 2-ton crane, testing bays, spray booths, workshop change rooms and ablutions as well as a canteen area for the warehouse staff.

The existing office infrastructure was extremely dated, we were therefore tasked to upgrade the services and create a modern space for the office-based staff.

The industrial aesthetic was maintained, but colour blocking various areas was used to add some energy to the spaces.

baker-hughes-offices-design-contrast-workspace
baker-hughes-space-build-work-station
baker-hughes-offices-wood-colourful-open

CONTACT

Let’s create your future space

Chat to our team of design experts to get started on your project